Det startede i H. C. Andersens hjemby - Odense

Det tidlige 1970'erne blev starten på et sandt eksport eventyr i Odense, hjemby for HC Andersen. Det danske firma Rosenkvist, en tidligere forhandler i kontorartikler, begyndte at fremstille maskiner til optælling og sortering af mønter. 

 

Innovativt design, pålidelighed og nem-i-brug altid været kerneværdier, når der udvikles og produceres CTcoin produkter. Avancerede skinne og sensor teknologier sikrer uovertruffen optælling og sorterings nøjagtighed. I dag har CTcoin lanceret mønttællere med femte generation alu sensorer baseret på 11 parametre, herunder mønt legering, tykkelse og diameter.

 

CTCoin A/S og CTcoin Danmark stiftes i 90erne
I 1990 blev CTcoin stiftet og i 1995 etableres datterselskabet CTcoin Danmark der servicerer og sælger til Danske kunder. CTcoin Danmarks mission er at levere kvalitetsprodukter inden for kontantoptælling, opbevaring og relaterede produkter som renseartikler og forbrugsvarer. Med egen udviklingsafdeling i huset er vi tæt på løsningerne længe inden de præsenteres på markedet og kan derfor selvom Danmark er et mindre land i mange sammenhænge være med til i høj grad at præge hvilke egenskaber vore produkter får i hele verden.

 

Vore kunder

Du kender os fra vore kundebetjente mønttællere som findes i mange banker. I banker og sparekasser er CTcoin det naturlige førstevalg pga. det brede udvalg, det høje serviceniveau og Dansk design.

De senere år er efterspørgslen fra andre brancher vokset og vi løser nu også opgaver i detail kæder, restaurationer, offentlige institutioner, CIT og meget mere.

Vores vision er at kunne tilbyde rådgivning og løsninger indenfor alt hvad der har med kontant håndetering at gøre, så kontakt os hvis du har en problemstillng du ønsker hjælp til.

 

Mere end 30.000 mønttællere i 50 lande

CTcoin samarbejder med partnere i ca. 50 lande. De lokale partnere giver en styrke med lokalkendskab til udviklingen og muligheder. Med partnere i så mange lande får vi input og inspiration som bruges i udviklingsafdelingen for at sikre produkter til nutid og fremtid.

 

Medarbejdere

Samlet i CTcoin A/S og CTcoin Danmark er vi ca. 40 medarbejdere i Odense hvor produktion, udvikling, administration og salg er placeret. Kunder i Danmark serviceres af kørende teknikere i hele landet. Vi er stolte af at vi ofte får at vide af vore kunder at teknikere løser opgaverne hurtigt og proffesionelt. For at prioritere hurtig sagsbehandling er det altid medarbejdere med teknisk indsigt der besvarer opkald fra vore kunder. Det betyder at en stor del af serviceopkald løses allerede i den første kontakt og kunden dermed hurtigt er tilbage til normal drift.

 

Danmarks største web shop med udstyr til kontanthåndtering

i 2009 åbnes www.ctcoinshop.dk Her kan du blandt andet finde

- lukkede kontant systemer der kan tilkobles kasseapparatet i butik, restaurant, kantine osv. 

mønttutter. Vi producerer selv plastic mønttutter til opbevaring af mønter som letter den daglige håndtering af mønter.

- mønttællere der hurtigt og effektivt tæller mønter. afviser falske mønter.

- pengevægte som kan veje pengesedler og mønter og er meget populære i bank og butiks sektoren.

- seddeltællere med ægthedskontrol af pengesedlerne og afvisning af falske sedler. Optælling og sortering af pengesedler. 

- seddeltestere med kontrol og optælling af danske og udenlandske pengesedler.

- bonruller af mange typer til de fleste kasseapparater, dankortterminaler osv.

- renseartikler til Dankort terminaler, pc udstyr, printere mm. Disko renseartikler er producert af miljøvenligt materiale.

- pengeskabe i alle størrelser og sikkerhedsniveauer. Dropbokse, deponeringsbokse.

- kø nummersystemer til bl.a. butikker, offentlige institutioner, kontorer med mange tilpasningsmuligheder. 

- desinfektionsservietter er med til at hindre spredning af coronavirus

- og meget andet. Udvalget er stort og vokser hele tiden. Følg med på www.ctcoinshop.dk eller modtag vores nyhedsbrev.

 

Udviklingen indenfor kontanter i Danmark ændrer sig sidst i "nullerne"

I 2014 etableres samarbejde med Glory og Cashdro som begge producerer lukkede kontant betalings systemer. Lukkede kontant systemer kan hjælpe de forretningsdrivende til mange fordele. Mængden af kontanter i  Danmark er ikke faldende som mange tror, så det der i stedet sker er at kontantmængden bevæger sig til ander områder, hvilket gør at efterspørgslen til kontant optællings udstyr ændrer sig.

 

Hvad kan du forvente af os?
Vi har en bred baggrund inden for sikkerhed, pengeoptælling og vedligeholdelse af udstyr til dette. Du kan forvente en god sparringspartner i valget af det udstyr der er det rette for dig, ligesom du kan forvente et samarbejde på den lange bane funderet i et fagligt højt niveau tilsat en ægte interesse for vore kunder og de udfordringer der er i forbindelse med pengehåndtering i bred forstand. Vore medarbejderes kompetencer er ud over det faglige niveau inden for seddel og møntbehandling med baggrund fra flere brancher inden for bank, detail og industri og derfor vil vi kunne hjælpe med spørgsmål der rækker lidt ud over det sædvanlige - vi vil gerne udfordres, så hold dig ikke tilbage.

 

Serviceteknikerne i CTcoin A/S dækker hele landet.
Vore teknikere er specielt uddannede i produkterne og kender disse indgående. Udover kørende teknisk service løses mange serviceopkald allerede i vores helpdesk der er bemandet med fagligt kompetent personale som ofte løser et servicekald med kunden i røret. Du vil altså som kunde hos os opleve at du rent faktisk møder medarbejdere allerede i den indledende fase, som kan hjælpe dig hurtigt videre i en travl hverdag.

 

Vore produkter.
CT serierne er alle udviklet og produceres enten på fabrikken i Odense eller hos udvalgte partnere. CTcoin er altid lydhør over for vore kunders ønsker og forventninger til nye maskiner og derfor tages kunder med på råd såvel i udviklingen som i test af nye produkter inden disse frigives til markedet. Ud over egne produktserier har vi indgået partnerskab med de bedste producenter i udlandet.

 

Interesseret?

Så skal du blot kontakte os for en uforpligtende drøftelse af hvad vi kan hjælpe med.