Spar op til 40.000 kr. om året med en Zenzation spritdispenser stander

Hvad koster en typisk spritdispenser i drift?

Vi har lavet en kalkulation på, hvad en standard spritdispenser med 1 liters kapacitet koster i forbrug af tid i forhold til en af vores Zenzation spritdispensere, som har hele 5 liters kapacitet.

Vi har i vores regnestykke ikke medregnet forbrug af håndsprit eller gel, selvom det selvfølgeligt er billigere at købe en 5 liters dunk end  5 x 1 liter.

Den store forskel i regnestykket er den ekstra arbejdstid, der er forbundet med at håndtere en typisk 1 liters dispenser ift. en Zenzation 5 liters spritdispenser.

For at kunne regne besparelsen ud, har vi har vi spurgt nogle travle butikker i dansk detailhandel, hvor meget tid, der typisk bruges på håndtering af en 1 liters spritdispenser.

En god tommelfingerregel på et travlt sted, som har åbent 12 timer om dagen og 7 dage om ugen er, at der bruges mindst 5 minutter pr. time til påfyldning og rengøring omkring spritdispenseren ved indgangen til butikken. Med en timeløn på 150 kr. ser regnestykket ud som følger:

7 dage x 12 timer x 5/60 minutter x 150 kr. = 1.050 kr. om ugen.

Det bliver altså en udgift på over 50.000 kr. om året for håndtering af en typisk 1 liters spritdispenser.

Køber butikken en Zenzation håndsprit dispenser stander, vil man reducere tidsforbruget til en femtedel. Der skal nemlig kun skiftes dunk for hver 5 liter, og behovet for rengøring er i øvrigt typisk en del mindre.

Driftsregnskabet for en Zenzation spritdispenser er derfor omkring 10.000 kr. om året.

Butikken sparer dermed 40.000 kr. om året på driftsregnskabet ved at gå over til en Zenzation spritdispenser.

 

Køb Zenzation spritdispenser med 5 liters kapacitet

 

Se prisen på dunk med 5 liter håndsprit gel

 

Se prisen på dunk med 5 liter håndsprit

 

Spar penge på driftsregnskabet med en Zenzation håndsprit dispenser

Zenzation håndsprit dispenser stander er rengøringsvenlig og kræver minimal daglig håndteringstid

Zenzation håndsprit stander er forsynet med et aflåseligt kabinet, hvor man nemt og hygiejnisk kan udskifte dunken med sprit eller gel.

Zenzation er i forhold til andre håndsprit dispenser standere en meget rengøringsvenlig løsning, hvor doseringen af gel eller sprit er drypfri og derfor ikke efterlader håndsprit på eller rundt om standeren.

 

Se også præsentation af Zenzation spritstander stander

 

Produktansvarlig

Kontakt:
Sten Jørgensen