Renseprodukter til seddeltællere

Komprimeret luft på dåse

70001008 / 70001008 / 70001008

Ved hjælp af DISKO komprimeret rengøringsgas kan støv og papirstumper fjernes hurtigt og effektivt fra hardware komponenter.

 

Disko trykluft er 100% brandsikker og kan derfor også anvendes i elektronik.
Læs om fordele ved Disko trykluft

Der er vanskeligt at komme til (tastaturer, printere og CPU’er m.v.)

DISKO rengøringsgas består af højkvalitets tetrafluoroprop-1ene , en fuldstændig miljøvenlig (CFC-fri), ikke brændbar og helt ufarlig komprimeret luftart. Sammensætningen af den komprimerede rengøringsgas sikrer, at den komprimerede luft forlader flasken under højt tryk lige til det sidste. DISKO komprimeret rengøringsgas er meget økonomisk i brug (op til 3 gange mere økonomisk end andre komprimerede luftarter) og er derfor virkelig god værdi for pengene.

 

Hver flaske leveres med en bøjelig styrbar strålespids/dyse, der muliggør præcisionsarbejde.

 

Flaske indhold 430 gram vare nr. 1224

 

Disko renseprodukter er miljøvenlige, økonomiske i drift, hudvenlige og med det brede produktprogram findes Disko renseprodukt til enhver opgave.

Til butikker findes rensekort til dankortterminaler, kreditkortterminaler og øvrige kortlæsere. Derudover findes renseartikler til rengøring af skærme, tastatur og anden teknik.

Til banker findes rensekort til ATM, kortlæsere, rengøring af skærme, tastatur og anden teknik.

Disko har årelang erfaring med rengøring og vedligehold af elektronik og løser ethvert behov. Er der spørgsmål til produkterne eller deres anvendelse sidder vore produkteksperter klar til at hjælpe.images/ctcoincatalogue/Disko/Trykluft1.jpg

images/ctcoincatalogue/Disko/disko 1224.jpg
Pris
155,00
(ekskl. moms)

Varianter

Antal