Kønummersystem

EWQ EL-100 køsystem

65001002

Kønummersystem med:

  • Moderne design.
  • Trådløs.
  • Kræver kun 220v til kundedisplay

Start pakke tilbud på EWQ EL-100. Se indhold i tilbudpakken her.

 

 

For 17kr. om dagen får du styr på dine kunder samt meromsætning. Finansiering via Ikano med 0kr i udbetaling.

Fleksibel nummersystem løsning 

EWQ-EL nummersystemer har mange udbygningsmuligheder gør det muligt at dække ethvert behov. Kontakt os for at få designet det system der passer til netop jeres behov for et effektivt nummersystem.

Motor fremføring af billetter til kønummersystem

Undgå at der ligger en halv rulle billetter på gulvet. EWQ EL nummerstander fremfører én billet af gangen og reducerer dermed spildet.

Trådløs billet enhed - helt trådløs

EWQ EL billetenhed behøver hverken strøm eller net tilslutning. Billetterne fremføres af motot der bruger 2 stk. batterier. Disse holder i 2-3 år ved normal brug.

Displays til ethvert behov

Kundedisplay, medarbejderdisplay, servicepoint display m.v. giver mulighed for at designe det rette system til ethvert behov. Displays kræver tilslutning til strøm, men kommunikerer trådløst med billetenhed, så der er ikke behov for at trække ledninger mellem køstander-enhederne i din butik

Virtuel eller almindelig terminal

EWQ kø nummer system leveres enten med almindelig fjernbetjening, som kan tages med sig eller med virtuelle terminaler der kan bruges på computer arbejdsstationer i hele netværket - eller som en kombination af disse to muligheder. (virtuelle terminaler kræver integration til netværk - spørg os, hvis du vil vide mere)

Rapporteringsmodul til butik

Ved at tilføje rapporteringsmodul er det muligt at trække rapporter på f.eks. ventetider pr. kunde fordelt på timer, dage, uger, måneder osv. og sammenligne flere måder. Derved kan ekspeditionstider optimeres i forhold til kølængder og ventetider med øget kundetilfredshed til følge. Rapporteringsmodulet kræver at systemets "main-unit" er tilkoblet netværk, samt tilkøb af rapporteringsmodul.

 
images/ctcoincatalogue/EWQ/EL_mrk_1.jpg

Tilbud
DKK 17.495,00
Normal pris: DKK 25.055,00 (ekskl. moms)

Video EWQ

Tilbehør