DANMARK SIGER KLART NEJ TIL KONTANTLØST SAMFUND - 74 procent af Danskerne vil bevare kontanter og ønsker ikke et såkaldt kontantløst samfund. Og så vil vi have mulighed for at trække vores penge ud af bankerne – i kontanter!

Læs mere på www.http://bevarkontanter.dk/

Endnu er tilfreds kunde, Fiskebilen Hirtshals v / Kim Holker har valgt at få en Cashdro i sin nye fiskebil.

Både firmaet Nordic POS (www.nordic-pos.dk) og firmaet No Name Company (www.nonamecompany.dk) har intergreret CTcoins kontant terminal til deres kasseløsning. Dermed er der integreret både kortterminal og kontantterminal (for både seddel og mønt) til 2 af markedets bedste POS løsninger. Integrationen er foretaget til CashDro 2 og 4, samt CashDro 3 og 5.
For mere information effektiv kassestyring og farvel til kasse differencer ved at kontakte CTcoin på telefon 63 12 75 40 - eller skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se alle pos leverandører her

CTcoin's nye kombinerede salgs- og servicevogne giver nye muligheder, for at kommer og demonstrere de effektive kontanthåndteringssystemer og viser dig hvorledes du gør kø-kunder til købe kunder.

Læs mere her.

 

Besøg CTcoin's stand i hal 9 stand C51 på årets største detailhandel messe EuroCIS i Düsseldorf i dagene 19. - 21. februar, 2019.

 

CTcoin tilbyder skræddersyede kø management systemer og en løsninger til sikring og håndtering af virksomhedens kontanter. Kom og få en uformel snak om hvorledes CTcoin kan forbedre og sikre kunde- og pengeflowet i din butik.

Kontakt: CTcoin Danmark A/S - Telefon: 63127540

Vi har nu fået laver en side demo-brugt, hvor vi sælger vores demo modeller til billiger penge.
Der er også muligt at købe brugte maskiner, som er gennem gået af vores tekniker, så de lever op til vores kvalitets krav.

                      

        

CTcoin Danmark udvider med en salgskonsulent, CTcoin Danmark kan derfor byde Jes Jessen velkommen til CTcoin Danmark  Jes startede 1/10 2017. 
Jes kommer fra sikringsbranchen og vil fremrettet virke som konsulent.
    

         

jess

Han kan kontaktes på Tlf. 2598-0584 Mail: jjDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.         

         

   

 

Hvilket nummersystem passer til vores behov?

Hvad er fordelene ved de forskellige kønummersystemer?

Og mange andre spørgsmål som vi ofte får angående kønummersystemer har vi samlet i en guide, som kan downloades på linket nedenfor.

Som altid kan vi også kontaktes på telefon og mail.

 

Læs hele artiklen i PDF

 

 

CTcoin har lavet aftaler med købmænd om opsætning af kundebetjente mønttællere.
Aftalerne er et led i CTcoins lancering af et mønttæller koncept til butikker, til gavn for
købmanden og kunderne.
Et koncept som er meget udbredt i andre dele af verden.
Læs hele artiklen i PDF

Det lukkede kontantsystem fra Glory - Cash Infinity har vundet en pris for bedste system til pengehåndtering i detail handelen. Mere end 1.000 læsere har stemt i forskellige kategorier. Læs hele artiklen på Business Wire her.

Glory Cash Infinity vinder i følge artiklen især for de muligheder det giver forretningsdrivende for at fokusere mere på kundeservice og øget salg fremfor at bruge tid på håndtering af kontanter i dagligdagen. Samtidig øger et lukket kontantsystem hygiejnen i butikkerne, da medarbejderne ikke længere håndterer mønter og sedler.

Cash Infinity systemet er modul opbygget fleksibel løsning der kan tilpasses de fleste behov.

Glory er repræsenteret i mere end 100 lande verden over hog har i tusindvis af systemer installeret.

Mønttællemaskine giver nye kunder i din forretning

Dine kunder er glade for servicen, og du kan selv ”producere” dine byttepenge og dermed spare tid og penge.

En mønttællemaskine er god forretning for dig, og noget dine kunder er glade for.

 

Nyt koncept - Mønttællemaskine 

CTcoin har udviklet et nyt koncept for butikker, butikscentre, Exchange virksomheder, benzinstationer osv.

CTcoin opstiller en mønttællemaskine og herefter kan kunder veksle mønter. Kunderne får en ny service, og butikken modtager gebyr.

Aftalen laves således at butikken ingen risiko løber, og er uden binding!

Konceptet er testet i en række butikker og efterfølgende lavet en spørgeundersøgelse i udvalgte butikker, samt interviews med butiksindehaverne i nogle af de øvrige. De væsentligste konklusioner fra rapporten vil vi gennemgå nedenfor.

 

Sådan får man succes med mønttællemaskinen?

Vore erfaringer viser at få tiltag sikrer successen for konceptet.

 

Reklame

En butik markedsførte mønttællemaskinen på Facebook og fik på meget kort tid positive tilkendegivelser, likes, delinger og kommentarer.

En anden butik kontaktede lokalavisen og fik en artikel om muligheden. Se artiklen her

 

Skiltning

CTcoin tilbyder en mindre skiltepakke med skilte til ophæng ved maskinen og klistermærker til indgangsdøre.

 

Placering i forretningen

Som med alle andre tilbud er det vigtigt at mønttællemaskinen får en placering hvor kunderne lægger mærke til den. Især i opstarten er det vigtigt.

 

Lokalområdet

En butik i det populære ”vandkants Danmark” med gårdbutikker, frugt og grønt boder i vejkanten osv. vil få succes med mønttællemaskinen. Det at kunderne ikke skal til at køre langt for at komme i banken, men kan veksle mønterne i den butik hvor de til daglig handler gør det lettere for dem.

Butikker i større byer vil ifølge vores undersøgelse opleve at færre kunder vil bruge mønttællemaskinen, men det større kundeantal kan udligne forskellen.

 

Fakta om kundeundersøgelsen

-          Ca. 2 ud af 3 kunder er klar over at der er en mønttællemaskine i butikken og vil bruge mønttælleren til at veksle mønter hvis de får behovet.

-          De fleste vil bruge pengene i butikken – kun et fåtal vil ønske at få pengene udbetalt.

-          Langt overvejende synes det er en god idé at der er en mønttæller i butikken.

-          Over 300 kunder har svaret på spørgsmål i butikken.

-          I de opstillede butikker er den gennemsnitlige indbetaling mellem kr. 500 og kr. 2.000 pr. dag.

 

Vil du vide mere

Har ovenstående givet lyst til at lære mere om konceptet, kan du læse mere her

En mønttælleaftale kan laves som du ønsker det.

Kontakt os for en uforpligtende gennemgang af mulighederne.

Analysen fra Nationalbanken 6. januar som kan læses her viser stigning i den mængde kontanter som er i omløb i samfundet. Værdien af pengesedler vokser med ca. 3 mia. kr. eller knap 5% og mønter vokser med godt 1 %

Samlet er der omkring 70 mia. kroner i omløb i sedler og mønter med udgangen af 2015.

Væksten kan ikke forklares med inflationen som ikke er tilsvarende høj, men hvorfor siger mange så at der bliver færre og færre kontanter?

Det kan skyldes at markedsføringen af de elektroniske betalingsmidler i højere grad markedsføres af deres udbydere end Nationalbanken markedsfører kontanterne, og er med til at forstærke en opfattelse af at danskerne i mindre grad benytter kontanter. 

 

Ofte går der år imellem vore besøg til vore kunders mønttællere. I stedet for at vente på at mønttæller afviser mønt, hvilket er typisk tegn på manglende rensning kan vi med fordel foretage forebyggende service inkl. rensning, rengøring, justering, opdatering af tilgængelig software og møntpakke samt efteruddannelse af brugere i op til 30 min. Udover optimal drift og sikkerhed vil det alt andet lige være med til også være med til at forlænge mønttællerens levetid.

Da vi planlægger disse forebyggende servicebesøg ifht øvrige drift, giver det CTcoin mulighed for at udnytte vores kapacitet bedre og dermed spare tid og km. på landevejen. Derfor er prisen på forebyggende service reduceret med ca. 40% i forhold til normal pris.

Forebyggende serviceaftale tegnes for et år af gangen. Om den enkelte mønttæller skal have besøg årligt, flere gange årligt eller med flere års mellemrum afhænger i høj grad af mængden af mønt der tælles på mønttæller, og vil derfor afhænge af en konkret vurdering.

Hvis du vil høre mere eller vi skal hjælpe med at vurdere behovet hos jer for forebyggende service, er i velkomne til at kontakte vores serviceafdeling.

Har du en af disse seddeltællere skal du være opmærksom på følgende:

I eurozonen arbejdes der på at øge sikkerheden omkring kontanter, således at det er så svært som muligt at efterligne sedler i Euro hvilket naturligvis er meget positivt.

Ved introduktion af ny 20 Euro seddel er sikkerhedsniveauet øget i form af flere kontrolpunkter indbygget i sedlerne (se nærmere nedenfor). Det er naturligvis en glædelig information da det dermed er blevet sværere at forfalske Euro sedler.

Det betyder dog også at den hukommelse der tidligere var tilstrækkelig for at lagre de nødvendige informationer til genkendelse af sedler, ikke længere er tilstrækkelig.

Derfor skal ejere af ovenstående seddeltællere være opmærksomme på at det er muligt at opdatere seddeltællerne så de kan tælle de nye 20 Euro sedler, men det får den negative konsekvens at man er nødt til at mindske dele af den sikkerhedskontrol der er i maskinerne og maskinen dermed ikke længere vil kunne bestå ECB testen.

Dette har betydning hvis seddeltælleren udover at tælle sedlerne benyttes til at kontrollere ægthed på sedlerne, hvilket den efter en opdatering ikke længere er egnet til.

Vil man undgå dette, skal maskinens main board inkl. hukommelse udskiftes, eller maskinen skal helt skiftes ud.

For at imødegå en sådan problemstilling i fremtiden laves vore seddeltællere nu med større hukommelse og USB opdatering, som gør seddeltællerne mere fremtidssikre, men som med al teknologi er det ikke muligt at forudse hvilken vej udviklingen går.

Har du spørgsmål kan vores tekniske afdelingen kontaktes her.

 

Her er den tekniske forklaring på ændringen:

"På grund af maskinens begrænset hukommelse, er det ikke muligt at overholde den europæiske nationalbanks sikkerheds test ved opdatering til ny 20 EURO. ES1 EURO seddel serie består af 7 seddel størrelser, hvor hver seddel har en sikkerheds tråd med en indbygget bar kode der fortæller sedlens værdi, de nye ES2 EURO sedler har pr. seddel værdi 9 forskellige bar koder, et for hver seddel producerende land, det betyder at maskinens hukommelse er blevet brugt op da den nye 5 og 10 EURO blev introduceret, ved opdatering til den nye 20 EURO bliver man nød til at tage noget af hukommelsen som bruges til at læse forskellige sikkerheds punkter i sedlerne, og der med kan maskinen ikke med 100% SIKKERHED godkendes af ECB."

Er du interesseret i at få en advarsel hvis der er falske penge i omløb?

Så tilmeld dig CTcoin nyhedsbrevet her

Som tak for tilmeldingen vil du modtage vores quick guide med gode råd til at undgå falske sedler.

Vi udsender en advarsel til modtagere af vores nyhedsbrev så snart vi bliver opmærksomme på om der er falske penge i omløb. Medier mm. overvåges for nyheder om evt. falske penge i omløb. 

Bliver du opmærksom på at der er falske penge i omløb vil vi sætte stor pris på at få et tip her.

Udover advarsel om falske sedler eller mønter i omløb vil vi informere om vore produkter samt nyheder i branchen generelt.

Nyhedsbrevet kan altid afmeldes.

Sidder du med en god idé du godt kunne tænke dig vores nyhedsbrev omhandler er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Politiet oplyser i følge MX avisen om at der er dobbelt så mange sager om falske penge. Dette kan skyldes såvel at der er flere sedler i omløb, men også at butikkerne er blevet bedre til at spotte de falske sedler.

Der er oplevet en fordobling fra 2012 til 2013 og der er udsigt til at antallet af sager i 2015 minimum bliver på samme niveau.

Vi hos CTcoin har de senere år hjulpet flere kæder med udstyr til at detektere falske sedler, og håber dermed at have hjulpet med til at finde nogle af de falske sedler.

Der findes mange forskellige hjælpemidler til at undgå falske sedler, men der er også flere ting de handlende selv kan gøre og som er helt gratis.

Tilmeld dig CTcoin Danmarks nyhedsbrev, og så vil du modtage en guide med vore bedste råd for at undgå falske sedler.

Ønsker i rådgivning om hvordan i kan sikre jeres forretning mod falske penge står vi naturligvis til rådighed for rådgivning.

Læs hele artiklen fra MX her:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med nyheder, tips & tricks, gode tilbud samt hvis der er falske penge i omløb.

Nyhedsbrevet udkommer ca. 1 gang pr. måned og kan til enhver tid afmeldes igen.

CTcoinshop.dk har haft en forrygende fremgang som vi takker alle vores glade kunder for.
nu har vi fået mod på at vores Svenske venner også skal have en god hjemmeside,
så derfor har vi for 14 dage siden startet den svenske hjemmeside CTcoin.se 

Brugt mønt og seddeltællere til udlejning giver mulighed for at prøve uden større investering.
Læs her hvilken modeller der er på lager

Den rette seddeltæller kan hjælpe dig i hverdagen, men den forkerte kan give dig falsk tryghed og øge din risiko for at modtage falske sedler.
Her beskrives de forskelle der er på seddeltællere

Den rette seddeltæller kan hjælpe dig i hverdagen, men den forkerte kan give dig falsk tryghed og øge din risiko for at modtage falske sedler.
Læs om CT800 værdiseddeltæller her.

CTcoin Danmarks målsætning om at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor kontanthåndtering udbygges med samarbejde med markedsleder Glory Global Solutions.

Læs hele nyhedsbrev i pdf her.

Her er en vejledning til valg af mønttæller

Læs nyhedsbrev i pdf

(12 mdr. lejeaftale inklusiv serviceaftale)

Læs nyhedsbrev i pdf


Ctcoin Danmark har nu mulighed for at tilbyde Pengeinstitutter, at få deres eget logind til vores hjemmeside, som kan bruges af alle deres afdelinger til vores hjemmeside for nem bestilling af vare på vores hjemmeside, uden brug af kreditkort, så der sendes en faktura på de vare der bestilles til hovedsædet.

Som man har, kunne læse i dagspressen, er mængden af falske sedler i Danmark i 2013 steget drastisk med ca. 300 % i forhold til 2012. De falske sedler er ikke kun danske sedler - også Euro og Dollar sedler.
Den danske lovgivning er meget entydig: Det er butikkens ansvar ikke at udlevere en falsk seddel igen, hvis den først er blevet modtaget i butikken og vil ikke få den refunderet i et pengeinstitut, butikken vil derfor få et tab ved modtagelse af falske sedler.
Ctcoin Danmark har maskinerne til at kontrollere sedlernes ægthed.
Se mere her.

Ctcoin Danmark har fået forhandling af DISKO RENSEPRODUKTER der har et meget bredt og stort sortiment, samt er blandt de bedste i verden. Deres produkter er miljø, ikke brandbare og hudvenlige. Diskos rensekort bruger den nyeste teknologi med tørre rensekort, der renser væsentligt bedre end med de ældre versioner der er fugtede kort.

Disko renseprodukter kan bruges til at rense det meste elektronik - blandt andet:

Mønttællere

Seddeltællere

Betalings terminaler

Pengeautomater, ATM

Cash in / cash out, lukkede kontantsystemer

PCere, computere, Macbook, computerskærme, tastatur mv.

Fjernelse af graffitti, rens af white board tavler mv.

 

læs mere on DISKO produkterne her

CTcoin Danmark har fået forhandling af et af de flotteste trådløse kønummersystemer på det europæiske marked. Systemerne er produceret af Finske Eurosec OY, der har mange års erfaring med produktion af kønummersystemer. Eurosec tilpasses efter kundeønsker. Læs mere på kønummersystemer

CTcoin Danmark A/S har fået forhandling af Deponeringsbokse fra Robur, der er en af de førende inden for sikkerhedsskabe
Robur har eksisteret siden 1970 og er repræsenteret i over 50 lande.

Brandsikre og indbrudssikre pengeskabe, deponerings og sikringsskabe i forskellige sikringsklasser findes her

 

Eftersom flere har efterspurgt plasttutter i mindre stk. antal er CTcoin Danmark begyndt at sælge plasttutter i kasser med blot 100 stk. i hver.

Se udvalget af plastic mønttutter her

Ctcoin Danmark har nu fået mulighed for at formidle leasingaftale på maskiner fra 190,- pr.md.

Læs mere om leasing