Zenzation elegant spritdispenser på fod til Corona testcenter

Corona testcenteret på Billedskærervej i Odense har nu fået opsat Zenzation spritdispenser. Spritdispenseren er skabt med fokus på hygiejne, høj kapacitet og nem vedligeholdelse, skal den være med til at gøre den travle hverdag for personalet lettere, og kønnere at se på med sit elegante danske design.

 

Dagligt testes der 3000 personer på Billedskærervej

Hverdagen på testcenteret er travl og op imod 2500-3000 personer, kommer dagligt igennem og bliver testet. Her vil Zenzation med hele 5 liters kapacitet være til stor gavn og vil mindske tidspild på at genopfylde spritbeholdere. Designet er samtidigt gennemtænkt til mindste detalje, dens flotte former tilpasser sig omgivelserne og gør den nem at rengøre efter dagligt brug. Dispensere er berøringsfri og kører helt automatisk, hvilket sikrer god hygiejne.

 

Er du interesseret i at høre mere om Zenzation spritdispenser?

Kontakt CTcoin for en demonstration eller en snak om køb, leje eller leasing af Zenzation®. CTcoin har gennem mange år leveret kontantløsninger og kønummersystemer til den danske detailbranche og banksektoren, og er kendte for vores pålidelige, holdbare og nøjagtige løsninger. Ring i dag på telefon 63 12 75 40.

 

KØB Zenzation håndspritdispenser berøringsfri

Lej spritdispenser for kun 15 kr. om dagen

Spar op til 40.000 kr. om året med Zenzation spritdispenser stander

 

Produktansvarlig

Kontakt:
Sten Jørgensen