Leje af spritdispenser stander giver større frihed i budgettet

Udlejning af spritdispenser

Mere end nogensinde før har vi fokus på, hvor vigtig god håndhygiejne er, og hvordan det kan begrænse smittespredning. Spritstanderen bliver fast inventar i fremtiden, og kommer til at være det “første håndtryk”, når der er nye kunder i butikken. Vi tilbyder muligheden for at leje en Zenzation spritstander, der udstråler kvalitet med tidsløst danske design, og vi søger for, at der altid er sprit klar til dine kunder med stor 5 liters kapacitet.

Nyd alle kvaliteterne uden stor investering ved leje af spritdispenser

Vi tilbyder muligheden for at leje Zenzation spritstander, så du slipper for en stor investering fra start. For blot 15 kr. pr. dag kan du nyde alle fordelene ved Zenzation spritdispenser, hvor design og funktionalitet går hånd i hånd. Og glem alt om at skulle skifte små plastikposer eller genopfylde flere gange dagligt. Med den store 5 liters beholder vil der være nok til hele åbningstiden. Stor kapacitet giver en kæmpe økonomisk fordel –  se de overraskende beregninger i linket herunder.

 

Spar 40.000 kr. årligt på driften med en Zenzation spritdispenser stander!

 

 

 

Fordele ved at leje af spritdispenser

 

  • Hvis spritdispenseren eller løsningen ikke er den rigtige for dig, kan lejen stoppes igen.
  • Du står over for en minimal investering ved opstart.
  • Hvis uheldet er ude, eller der er fejl på dispenseren, kan du kvit og frit bede om at få skaden eller fejlen udbedret.
  • Du har altid mulighed for at købe din Zenzation spritdispenser i løbet af lejeperioden, og dermed modregne tidligere indbetalt leje i købesummen.

Lej Zenzation spritdispenser for kun 15 kr. pr. dag!

 

Zenzation spritdispenser stander præsentation