Meny i Taastup tester Zenzation spritdispenser

Zenzation close up

Meny i Taastrup var en af de heldige vindere af en Linkedin konkurrence, vi kørte i slutningen af 2020. De er nu så heldige at have en Zenzation spritdispenser på prøve de næste 3 måneder i deres fine butik på Blåkildevej.

 

Håndhygiejnen skal være på plads

Der er en stor strøm af kunder som kommer igennem butikken, op imod 2000-2500 på daglig basis. Købmand Henrik Andersen beskriver at de har benyttet sig af forskellige dispensere som oftest kun indeholder op til 1 liters beholdere, og derfor skal de tit rundt i butikken og fylde dem op. Zenzation kan her være med til at sikre der altid vil være sprit til den næste kunde med hele 5 liters kapacitet.

 

En spritdispenser med et overbevisende førstehåndsindtryk

Der er sans for de små detaljer på Blåkildevej, og alting står velovervejet disponeret i butikken. Såvel som den glade medarbejdere du bliver mødt af i de forskellige afdelinger, vil Zenzation nu være med til at sætte sit præg på butikken. Det tidsløse design tilpasser sig omgivelserne og sikrer et overbevisende førstehåndsindtryk når man træder indenfor.

 

Er du interesseret i at høre mere om Zenzation spritdispenser?

Kontakt CTcoin for en demonstration eller en snak om køb, leje eller leasing af Zenzation spritdispenser. CTcoin har gennem mange år leveret kontantløsninger og kønummersystemer til den danske detailbranche og banksektoren, og er kendte for vores pålidelige, holdbare og nøjagtige løsninger. Ring i dag på telefon 63 12 75 40.

 

Køb spritdispenser – Zenzation

 

Spar op til 40.000 kr. med Zenzation spritdispenser stander

 

 

 

Zenzation spritstander præsentation

Produktansvarlig

Kontakt:
Sten Jørgensen