Grillbar øger hygiejnesikkerheden og sparer tid med Cashdro kontantstyring

John Pedersen har drevet grillbar i mere end 12 år under mottoet: God mad – God smag – God pris. Forretningen er startet i Sunds, men omfatter i dag fire populære grillbarer i Sunds, Herning og Ikast.

Cashdro bestod prøven – gnidningsfri integration til eksisterende kassesystem

Tempoet er højt, og der ryger mange kontanter hen over disken. Derfor kan der spares mange penge ved et effektivt kontantstyringssystem. John Pedersen så sig derfor om efter, hvem der kunne levere den rigtige løsning på det danske marked, og fandt frem til CTcoin i Odense. Den første Cashdro kontant maskine blev installeret på prøve i grillbaren i Sunds i marts 2016. Det var vigtigt at sikre, at maskinen kunne arbejde gnidningsløst sammen med virksomhedens eksisterende kassesystem. Cashdro bestod prøven, og John Hansen har nu købt i alt 5 Cashdro maskiner til kontantstyring i de fire forretninger.

Cashdro sparer tid og giver mere tilfredse kunder

Tidsbesparelse er et af de vigtige argumenter for at introducere John Pedersens grillbarer. Specielt omkring spisetiderne har Cashdro vist sit værd. Kontanthåndteringen er hurtig og præcis, og personalet kan betjene kunder mens kunden betaler. Og lige så vigtigt: Cashdro sikrer at kassen altid stemmer da den både modtager, kontrollerer og udbetaler kontanter.

 

 

cashdro kassesystem sundsgrillen

Hygiejnesikkerhed i højsædet

Hygiejnen er i højsædet i John Pedersens grillbarer. Derfor har den øgede hygiejnesikkerhed været en vigtig begrundelse for at introducere maskinbetjent kontantstyring i de fire forretninger. Personalet skal nu ikke længere berøre kontanter samtidigt med at de berører madvarer, hvilket reducerer risikoen for spredning af sygdomme for både kunder og personale.

God service fra CTcoin

John Pedersen har være rigtig godt tilfreds med den service han har modtaget fra CTcoin i hele salgsforløbet. ”Rådgivningen har været god og samarbejde gnidningsfrit, og jeg har fået et godt indtryk af CTcoin som ene seriøs og målrettet leverandør” slutter den tilfredse kunde af.

 

Læs mere om SundsGrillen

 

 

Fakta om Cashdro kontantstyringssystemer

  • Reducerer risikoen for røveri. 
  • Forhindrer modtagelse af falske sedler.
  • Reducerer kassedifferencer.
  • Øger hygiejnen.

 

 

 

 

banner jesper