CTcoins kønummerstandere er en del af den gode kundebetjening i Lagkagehuset


Lagkagehuset er en succesfuld virksomhed med mere end 60 bagerbutikker fordelt over hele Danmark. Butikkerne er kendt for deres høje kvalitetsstandarder med fokus på den gode kundebetjening. Virksomheden har valgt CTcoins trådløse EWQ kønummerstandere til deres butikker.

Trådløse køstandere i smukt design

IT-chef Leif Elling hos Lagkagehuset havde flere ting på ønskesedlen, da han skulle vælge leverandør. Når CTcoins løsning blev valgt var det bl.a. fordi EWQ’s kønummersystem er fuldstændig trådløst. Billetstanderne går på batterier, og skal hverken have strøm eller nettilslutning, og batterierne skal kun udskiftes hvert 2-3. år. Dermed slipper Lagkagehuset for at trække ledninger på kryds og tværs i butikkerne. Lagkagehuset har lagt vægt på, at nummerstanderne fremstår i et stilrent design, som passer godt ind Lagkagehusets øvrige valg af inventar.

Rapporteringsmodul giver overblik og øget kundetilfredshed

Lagkagehuset forventer på lidt længere sigt at drage stor fordel af EWQ’s rapporteringmodul. Her er der rige muligheder for at udtrække rapporter og kundeventetider fordel på forskellige tider af dag/uge/måned. Disse egenskaber vil Lagkagehuset benytte til at reducere kølængderne og øge kundetilfredsheden i de mange butikker.

CTcoin giver god service

Service og support er vigtige faktorer for Lagkagehuset, og her har CTcoin vist sig at være det rigtige valg. ”Lagkagehuset forventer at udbygge samarbejdet med CTcoin i fremtiden med masser af nye og eksisterende butikker der skal have kønummersystem” slutter IT-chef Leif Elling fra Lagkagehuset af.

 

 

Kønummer system til Lagkagehuset

 

Læs mere om Lagkagehuset på www.lagkagehuset.dk

  


Fakta om CTcoins kønummersystemer

De fleste forbinder bare et køsystem med en digital version af den gamle rulle med numre. Men køstystemer er meget mere end det. CTcoin har stor succes med sine prisbillige systemer, fordi de både er indbegrebet af smukt design og leverer uovertruffen funktionalitet. Ud over at kalde på kunde nummer 47, indeholder systemet et omfattende rapporteringssystem, der fortæller, hvor længe kunder står i kø, hvornår på dagen og ugen der er behov for ekstra bemanding eller måske færre på arbejde. Systemet kan styre åbning af nye kasser, og køstanderne kan aflæses centralt, så man kan holde trit med alle forretninger i en kæde. Systemet holder også styr på om en kunde i en kø er gået fordi ventetiden var for lang. CTcoins kunder tæller i dag bl.a. bagere, cykelsmede, brillebutikker, politi og kommuner.

 

Læs mere om CTcoin kønummersystemer

 

 

banner jesper