Kontantsystemer til butik

Cashdro2 lukket kassesystem

50000002

Fra kr. 36,- pr. dag, inkl. service

 

DEMO MASKINER

Sikkert lukket kassesystem

Slut med kassedifferencer og daglig optælling af dit kasseapparat. Med CashDro får du øget sikkerhed og hygiejne i din forretning.

Leasing fra ca. kr. 780,- pr. md. i 48 mdr.

Pos leverandøre som har integreret cashdro

 

Kontakt CTcoin for nærmere information.

Farvel til kassedifferencer

CashDro er et safe pay system, som sikrer at dit kasseapperat altid stemmer da den både modtager, kontrollerer og udbetaler kontanter. 

Undgå falske sedler og mønter

CashDro er testet af den Europøiske centralbank og afviser mistænkelige sedlerog mønter.

Spar tid

Kasseopgørelsen er klaret på et øjeblik og der er altid fuldt overblik over kontantbeholdning. Uanset hvem der har stået i kassen gøres kassen op på et øjeblik, og med et enkelt tryk oplyses den aktuelle beholdning i maskinen.

Hygiejnen i højsædet

Ekspedient skal ikke længere berøre kontanter. Erfaringer viser at flere kunder modtager CashDro løsning særdeles positivt, da ekspedient nu ikke længere håndterer kontanter sammen med madvarer. Sedler og mønter kan være rene bakteriebomber og ved utilstrækkelig hygiejne omkring håndtering af kontanter sammen med madvarer er der risiko for spredning af sygdomme.

Bedre kundeservice

Ekspedienten har tid til at yde endnu bedre service, og flere ekspedienter kan deles om samme kasse. Det er ikke længere nødvendigt at tælle kassen op ved vagtskifte, pauser og lignende. Samtidig er der mulighed for at andre kan træde til uden risiko for kassedifferencer.

Dagens tilbud

På den skærm der er rettet mod kunden er der mulighed for at vise billeder, for eksempel dagens tilbud. Bruger lægger selv billeder i lokal mappe på computer, hvorfra CashDro henter billederne.

Integration til kassesystem

CashDro kan integreres i forretningens kassessystem (POS) eller betjenes seperat. Ved integration til kassesystemet klarer CashDro automatisk alle kontante transaktioner, ind og udbetaling, hævninger over beløbet på Betalingskort, vekslinger osv. CashDro kan enten integreres i dit kassesystem eller CTcoin kan henvise til en af vore samarbejdspartnere der har kassesystem målrettet din branche.

Netværksløsning

CashDro kan integreres til netværk og det er muligt at tilkøbe overvågningsprogram der giver overblik over alle maskiner uanset placering. Kontakt os fornærmere information.

Specifikationer CashDro2

  • Modtager, kontrollerer og udbetaler DKK seddel og mønt
  • Møntkapacitet 1.500 stk.
  • Recirkulering af op til 5 forskellige sedler - 80 sedler i alt
  • Deponering af op til 1.000 sedler i kassette
  • 8,4” LCD skærm til kunde
  • 2 mm kabinet i CashDro2
  • BxHxD: 33x53x47cm
  • Vægt: 41 kg

 

Der findes en lang række tilbehør til CashDro, såsom stregkodelæser, fingerscanner mm.

Interesseret?

Vi tager gerne en uforpligtende samtale om dine muligheder for at bruge CashDro løsning i din forretning. Kontakt CTcoin og aftal en tid for et Skype / tlf. møde eller et møde hos dig eller os.images/ctcoincatalogue/Cashdro2/CashDro2.jpg

Cashdro 2 safepay kontantsystem kasseoptælling

images/ctcoincatalogue/Cashdro2/CashDro2POS.jpg
images/ctcoincatalogue/Cashdro2/BagerOdense.jpg
images/ctcoincatalogue/Cashdro2/BagerOdense1.jpg
images/ctcoincatalogue/Cashdro2/Bagerodense3.jpg
Tilbud
DKK 26.995,00
Normal pris: DKK 31.900,00 (ekskl. moms)

CashDro2 - sådan bliver den lavet