Kontantsystemer til butik

CashDro3 safepay system til butikker

50000100

Fra kr. 43,- pr. dag, inkl. service

Lukket safepay system og kasseoptælling

  • Slip for kassedifferencer og daglig kasseoptælling.
  • Mere sikkerhed mod tyveri.
  • Højere sikkerhed for personalet.
  • Bedre kundeservice og hygiejne

 

Leasing fra ca. kr. 32,- pr. dag. i 48 mdr.

Pos leverandør som har Integreret Cashdro

 

Kontakt CTcoin for nærmere info.

En prisstærk safepay system løsning til butik og restaurant

CashDro 3 er en prisstærk løsning af safepay typen til sikker kontanthåndtering og kasseoptælling. Perfekt til bagerier, restauranter, fiskehandlere, ostehandlere, slagtere, pizzariaer, grillbarer, tøjforretninger m.m.

Slut med kassedifferencer - dit kasseapparat stemmer altid

CashDro 3 sikrer at din kasse altid stemmer. Modtager, kontrollerer og udbetaler kontanter.

Spar tid på kasseoptælling

Kasseopgørelsen er altid klar!

Der er altid fuldt overblik over din kontantbeholdning. Med et enkelt tryk laver  Cashdro en kasseoptælling og giver dig omgående den nøjagtige kassebeholdning.

Øget hygiejne i butikken

Med et safepay system håndterer medarbejderne ikke længere kontanter. Kontanter kan være rene bakteriebomber, og derfor giver flere kunder udtryk for at de finder det meget posistivt at medarbejderne ikke længere berører madvarer samtidig med at man håndterer kontanter.

Øget kundeservice

Tiden kan nu bruges til endnu bedre kundeservice. Mens kunden på et øjeblik indbetaler sit kontantbeløb i CashDro kan medarbejderen koncentrere sig om at sige pænt farvel.

Integration til kassesystem (POS)

CashDro kan integreres i eksisterende kassesystem eller arbejde på egen hånd. Kontakt CTcoin for yderligere information. En integration til kassesystemet giver en læng række fordele og er derfor at anbefale. CTcoin samarbejder med en række POS / kassesystem leverandører og henviser gerne til disse. Ønskes der integration til eget system tilbydes de nødvendige dokumenter og protokoller m.v.. Integrationen er ret simpel, og vores erfaringer siger at tidsforbruget er minimalt set i forhold til andre løsninger på markedet.images/ctcoincatalogue/Cashdro3/CashDro3.jpg

Cashdro safepay kontanthåndtering og kasseoptælling

Pris
39.995,00
(ekskl. moms)

CashDro 3 - Sådan bliver den lavet