CTcoin – effektive systemer og velovervejet design

Inden for både banksektoren og detailhandelen har håndtering af kontanter altid været et fokusområde. Kontanthåndteringssystemer, der på den ene side er sikre og effektive, og på den anden side er veldesignede og hygiejniske, er efterspurgte over hele verden. I over 40 år har CTcoin haft fokus på netop at kombinere disse elementer og arbejde kontinuerligt på, at funktionalitet, sikkerhed og æstetik ikke skilles ad, både når det gælder kontanthåndtering, kønummersystemer og spritdispensere

 

CTcoin: kontanthåndtering, kønummersystemer og spritdispensere

 

Som en af de få virksomheder i verden, der på internationalt plan er kendt for at være blandt de absolut bedste udviklere af møntteknologi, bærer vores produkter og systemer præg af unikke og skræddersyede løsninger, som er enkle, i et funktionelt og æstetisk design. Vi ønsker ikke kun at gøre håndtering af kontanter nemmere for vores kunder, men at gøre det til en fuldendt oplevelse, hvor data, design og hygiejne følges ad.

Data og design

Arbejds- og data-flowet fra kontanthåndterings – og kønummersystemer sikrer, at du kan trække de oplysninger og rapporter, der muliggør en mere effektiv hverdag og det tidløse design er en naturlig del af indretningen. Vi ved fra erfaring at funktionalitet, sikkerhed og et smukt design er lige så vigtigt for den lille, lokale butiksejer som den store, internationale virksomhed.

Efter mange års udvikling og teknisk service af kontanthåndteringssystemer og beslægtede produkter, har vi overført vores viden til et nyt produkt, som fremmer hygiejne og er skabt i et flot design; nemlig den berøringsfri Zenzation spritdispenser, der eliminerer bakterier/vira og højner hygiejneniveauet og som naturligt indgår som en del af virksomheders interiør.

Fremtidens efterspørgsel

En af årsagerne til at CTcoin har eksisteret i flere årtier er viljen til at følge med tiden og de tendenser, der viser sig i samfundet og erhvervslivet i dag. Brugen af data i virksomheder er støt stigende, ønsket om at produkter stilmæssigt skal passe ind i butikkers miljø er stort. Det intensiverede fokus på hygiejne og desinficering har i dag fået en helt ny og vigtig betydning i samfundet. Disse faktorer bliver indarbejdet i udvikling af alle systemer og produkter, der produceres i virksomheden i Odense eller som importeres fra internationale samarbejdspartnere.

Teknisk service

I takt med at forventninger og krav til løsninger stiger fra markedet, stiger også behovet for professionel teknisk service, der kan afhjælpe pludseligt opståede spørgsmål eller udfordringer. Derfor har vi et specialiseret og certificeret teknisk team, der kender produkternes opbygning og features fra start til slut og som står til rådighed for at hjælpe med teknik, software og generelle spørgsmål.

Hos CTcoin lytter vi. Til kunder, partnere og leverandører. Det er en af grundstenene i virksomheden og har fra starten været med til at sikre gode, langvarige og professionelle relationer og partnerskaber.

 

 

CTcoin team - mønttællere, seddeltællere, spritdispensere

CTcoin staben på Holkebjergvej i Odense