CTcoin – effektive systemer og velovervejet design

Inden for både banksektoren og detailhandelen har håndtering af kontanter altid været et fokusområde. Kontanthåndteringssystemer, der på den ene side er sikre og effektive, og på den anden side er veldesignede og hygiejniske, er efterspurgte over hele verden. I over 40 år har CTcoin haft fokus på netop at kombinere disse elementer og arbejde kontinuerligt på, at funktionalitet, sikkerhed og æstetik ikke skilles ad, både når det gælder kontanthåndtering og kønummersystemer.

 

CTcoin: kontanthåndtering, kønummersystemer og spritdispensere

 

Velkommen til den innovative verden af møntteknologi – hvor funktionalitet møder æstetik

Vi er stolte af at være en af verdens førende virksomheder inden for udvikling af møntteknologi på internationalt niveau. Vores produkter og systemer er kendt for deres unikke og skræddersyede løsninger, der er både funktionelle og æstetisk tiltalende. Vi har altid stræbt efter at tilbyde vores kunder en fuldendt oplevelse, hvor håndtering af kontanter er enkel og problemfri, samtidig med at vi fokuserer på data, design og hygiejne. Vores vision er ikke kun at gøre livet lettere for vores kunder, men også at levere en oplevelse af høj kvalitet, som de vil huske i lang tid fremover.

Data og design

Vores kontanthåndterings- og kønummersystemer er designet med henblik på at optimere arbejds- og data-flowet, således at du kan nemt og effektivt trække de nødvendige oplysninger og rapporter, der hjælper med at forbedre din daglige drift. Vores tidløse design er en integreret del af indretningen og sikrer en æstetisk appelende oplevelse for både mindre lokale butikker og større internationale virksomheder.

Vi er opmærksomme på, at funktionalitet og sikkerhed er altafgørende for vores kunder, uanset størrelsen på deres virksomhed. Derfor har vi prioriteret disse faktorer i vores produktudvikling for at sikre en problemfri og sikker brugeroplevelse. Med vores kontanthåndterings- og kønummersystemer kan du derfor føle dig tryg og sikker i din daglige drift.

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en unik kombination af funktionalitet, sikkerhed og smukt design, som er afgørende for en succesfuld forretning.

Fremtidens efterspørgsel

En af årsagerne til at CTcoin har eksisteret i flere årtier er viljen til at følge med tiden og de tendenser, der viser sig i samfundet og erhvervslivet i dag. Brugen af data i virksomheder er støt stigende, ønsket om at produkter stilmæssigt skal passe ind i butikkers miljø er stort. Det intensiverede fokus på hygiejne og desinficering har i dag fået en helt ny og vigtig betydning i samfundet. Disse faktorer bliver indarbejdet i udvikling af alle systemer og produkter, der produceres i virksomheden i Odense eller som importeres fra internationale samarbejdspartnere.

Teknisk service

I takt med at forventninger og krav til løsninger stiger fra markedet, stiger også behovet for professionel teknisk service, der kan afhjælpe pludseligt opståede spørgsmål eller udfordringer. Derfor har vi et specialiseret og certificeret teknisk team, der kender produkternes opbygning og features fra start til slut og som står til rådighed for at hjælpe med teknik, software og generelle spørgsmål.

Hos CTcoin lytter vi. Til kunder, partnere og leverandører. Det er en af grundstenene i virksomheden og har fra starten været med til at sikre gode, langvarige og professionelle relationer og partnerskaber.

 

 

CTcoin staben på Holkebjergvej i Odense