Forretningsbetingelser for handel med ctcoin.dk (CTcoin A/S)

November 2020

 

 

Vi handler med virksomheder og private

Priser:

  • Hos CTcoin A/S viser vi alle vores priser både eksklusiv og inklusiv moms
  • Hos CTcoin A/S kan du benytte følgende betalingsmåder: Dankort, VISA, Mastercard, Visa Electron og MobilePay
  • Beløbet bliver først fratrukket din konto, når hele din ordre er leveret og vi tager ikke kortgebyrer på private kreditkort.

Forsendelse til private bliver leveret til nærmeste GLS pakkeshop.

Betaling med faktura (kun for firmaer og offentlige institutioner)

Firmaer med CVR nummer har mulighed for få oprettet en konto med kredit, dog bliver ordren først gennemført efter kreditgodkendelse.

Offentlige kunder med EAN nummer, har automatisk 14 dages kredit. Vi fremsender faktura efter ordren er leveret.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består købet af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du skal sende en mail til ctcoindanmark@ctcoin.com eller ringe på 63127540 for at fortryde dit køb, eller aflevere den personligt på nedenstående adresse mod forudgående aftale.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til

CTcoin A/S
Holkebjergvej 138
5250 Odense SV

 

Fortrydelsesret i erhvervskøb

Eventuel returnering af varer skal aftales med CTcoin A/S og være foretaget inden 14 dage fra fakturadato. Uden forudgående aftale vil varer ikke kunne modtages – kontakt derfor ALTID din konsulent eller vores kundeservice først.

Specielt hjemkøbte varer og logovarer tages ikke retur, ligesom allerede igangsatte ordrer på skaffevarer, logovarer og specialvarer ikke kan annulleres.

Ved returnering modregner vi en returneringsomkostning på 25%, samt omkostningen til afhentning af varerne.

Varen skal returneres i ubrudt og ubeskadiget originalemballage.

Emballage og varens stand, når du sender den tilbage

Hvis varen har mistet værdi og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, hvad end der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvis der er noget galt med varen (Erhvervs reklamation)

Når du handler på ctcoin.dk har du selvfølgelig 12 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvis der er noget galt med varen (Privat reklamation)

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for én måned efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse,
så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen skal sendes til:

CTcoin A/S
Holkebjergvej 138
5250 Odense SV

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Persondatapolitik

Du kan læse om, hvordan vi behandler dine data ifm. et køb under vores privatlivspolitik