Landsdækkende teknisk service

Vores specialuddannede, certificerede og højt kvalificeret serviceteam varetager teknisk service i hele kongeriget. Med base i Odense kan en af vores serviceteknikere hurtigt være til stede og udføre den påkrævede service i kraft af vores moderne bilpark.

 

40 års erfaring med teknisk service på komplekse produkter

Med mere end 40 års erfaring med teknisk service af komplekse mekaniske/elektroniske løsninger kan CTcoin’s serviceteam varetage alle former for teknisk service på de af CTcoin markedsførte produkter såsom kontanthåndteringssystemer, kønummersystemer eller desinfektionsstandere enten på regning eller under serviceaftale/kontrakt.

Effektiv og hurtig udførelse af serviceopgaver

Udover at foretage teknisk service af CTcoin produkter udfører CTcoin også gerne 3. part service opgaver, som for eksempel for udenlandske selskaber, der ikke har eller ønsker serviceorganisation i Danmark, specialopgaver i spidsbelastnings perioder eller for virksomheder som ønsker en mere rentabel og landsdækkende service organisation.

CTcoin indgår altid gerne i en dialog om hvorledes vi sammen sikre optimal og kontinuerlig drift og vedligehold af dine løsninger.