Lagkagehuset forbedrer kundebetjening og indtjening med et effektivt EWQ kønummersystem

Lagkagehuset er en succesfuld virksomhed med mere end 60 bagerbutikker fordelt over hele Danmark. Butikkerne er kendt for deres høje kvalitetsstandarder med fokus på den gode kundebetjening. Virksomheden har valgt CTcoins trådløse EWQ kønummersystem til deres butikker.

 

Kønummersystem styrer kunderne hos Lagkagehuset

 

 

Kønummersystem med standere i smukt design

IT-chef Leif Elling hos Lagkagehuset havde flere ting på ønskesedlen, da han skulle vælge leverandør. Når CTcoins løsning blev valgt, var det bl.a. fordi EWQ kønummersystem er fuldstændig trådløst. Billetstanderne kører på batterier, og batterierne skal kun udskiftes hvert 2-3. år. Dermed slipper Lagkagehuset for at trække ledninger på kryds og tværs i butikkerne. Lagkagehuset har lagt vægt på, at kønummerstanderne fremstår i et stilrent design, som passer godt ind Lagkagehusets øvrige valg af inventar.

 

Kønummer stander

Køsystemets rapporteringsmodul giver overblik og øget kundetilfredshed

Lagkagehuset drager stor fordel af EWQ’s rapporteringsmodul. Her er der rige muligheder for at udtrække rapporter over kundeventetider fordelt på forskellige tider af dag/uge/måned. Disse egenskaber benytter Lagkagehuset til at reducere kølængderne og øge kundetilfredsheden i de mange butikker. Samtidigt kan de nedbringe bemandingen på tidspunkter, hvor der typisk ikke er så mange kunder i butikken.

 

Service og support var vigtige faktorer for Lagkagehusets valg af leverandør

Service og support er vigtige faktorer for Lagkagehuset, og her har CTcoin vist sig at være det rigtige valg. ”Lagkagehuset forventer at udbygge samarbejdet med CTcoin i fremtiden med masser af nye og eksisterende butikker der skal have kønummersystem”, slutter IT-chef Leif Elling fra Lagkagehuset af.

 

Lagkagehuset benytter CTcoins kønummerstystem

 

Læs mere om Lagkagehuset på www.lagkagehuset.dk

 

 

Fakta om CTcoins kønummersystemer

Et prisbilligt kønummersystem

De fleste forbinder et køsystem med en digital version af den gamle papirrulle med numre, man skal trække. Men køsystemer er meget mere end det. CTcoin har stor succes med sine prisbillige systemer, fordi de både er indbegrebet af smukt design og leverer uovertruffen funktionalitet.

Et kønummersystem med omfattende rapportering

CTcoins kønummersystemer indeholder et omfattende rapporteringssystem, der bl.a fortæller:

  • hvor længe har kunder stået i kø
  • hvornår på dagen og ugen der er behov for ekstra bemanding (eller mindre bemanding).

Kønummerdata kan aflæses centralt

Data fra kønummerstanderne kan aflæses centralt, så man har overblik over alle forretninger i en kæde. CTcoins kunder tæller i dag bl.a. bagere, cykelsmede, brillebutikker, politi og kommuner.

Køb EWQ kønummersystem

 

Produktansvarlig

Kontakt:
Jack Olsen