Vi sparer mange personaletimer med Cashdro kontanthåndtering

Hanne Georgsen fra KonditorBager i Rødding og Vejle har i tre måneder med stor succes kørt kontanthåndtering med Cachdro fra CTcoin.

 

 

Cashdro har øget hygiejnen og gives os en betydelig mere sikker kontanthåndtering

”Vi har nu kørt med Cashdro i 3 måneder. Cashdro er et godt redskab til, at håndtere kontanter i butikken, og kan klart anbefales til andre butikker.

For det første er butikken sikret mod røveri, da vi ikke som sådan ligger inde med kontanter mere. Nøglen er gemt væk, og kontanterne er i maskinen, som er boltet til bordet.

For det andet har vi heller ikke kontanter i hænderne, hvilket hygiejnisk er en fordel, når man håndtere fødevarer. Jeg tømmer maskinen for overskydende kontanter samt mønter, og disse er meget beskidte. Vi har klart reduceret antallet af vask og afspritning af hænder i løbet af en arbejdsdag.

For det tredje skal jeg ikke længere afsætte personaletimer til at optælle kassen ved lukketid. Maskinen laver selv en opgørelse, som er nem at printe ud. Herved sparer jeg personaletimer på en halv time hver dag.

For det fjerde har jeg ved brug af Cashdro sikret mig, at kunderne altid får det rigtige tilbage i byttepenge. Det kunne til tider være svært, når der er mange kunder i butikken, og fik man nu lige en hundredkroneseddel ved kunden, eller var det tohundrede kroner. Der er ikke længere kassedifferencer. Cashdro er blevet rigtig godt modtaget hos kunderne, som kan se en stor fordel hygiejnisk ved, at vi ikke håndtere penge samtidig med, at vi har kontakt til fødevarer.
Og omend maskinen ved spidsbelastning i kundestrøm er en anelse langsom, hvis mange kunder betaler kontant, er kunderne glade for at de får de rigtige byttepenge tilbage.

En god ide er, at slå varerne ind inden de findes frem, for så kan kunden klare betalingen imens varerne findes”, slutter en tilfreds Hanne Georgsen af.

 

Se CTcoin systemer til håndtering af kontanter

 

 

 

Produktansvarlig

Kontakt:
Torben Hansen