CashDro kassesystem til kontanthåndtering hos fiskemanden

Kim Holker har valgt at få et berøringsfri Cashdro kassesystem i sin nye fiskebil. Med den nye kasseløsning går han på intet tidspunkt på kompromis med hygiejnen i forbindelse med kontanthåndtering. Fra nu af er det slut med at håndtere kontanter, når der er åbent i fiskebilen.

 

 

Kontanthåndtering med hygiejne i højsædet

Hygiejne, service og effektivitet er altid i fokus hos købmænd, uanset hvad de sælger. CTcoins CashDro kassesystem er blevet valgt af l Kim Holger, som i mange år har solgt fersk fisk fra sin fiskebil:

– I løbet af min hverdag er der én ting, jeg tænker rigtig meget på: hygiejne. Når man sælger madvarer, og i mit tilfælde fersk fisk, kan jeg på intet tidspunkt gå på kompromis med hygiejnen, og det er både for madvarernes og kundernes skyld, udtaler fiskemand Kim Holker.

– Inden jeg fik CashDro skulle jeg konstant tage handskerne af og på, og det var ret bøvlet. Nu er det blevet meget nemmere, da jeg ikke skal håndtere kontanter længere. Pengene puttes i maskinen, og giver kunderne byttepenge tilbage, og jeg kan beholde mine handsker på og skal ikke bekymre mig om håndtering af kontanter. Det er en kæmpe befrielse og gør mit arbejde langt nemmere og hygiejnisk – og kundebetjeningen langt mere effektiv. Nu går det hele op i en højere enhed med salg, hygiejne og hurtigere transaktioner. Jeg kan slet ikke forestille mig, at skulle gå tilbage til det andet system, nu hvor jeg har prøvet CashDro kassesystemet, siger en meget tilfreds Kim Holger.

Store fordele ved indførelse af  CashDro kontanthåndtering

Med CashDro safepay lukket kontanthåndteringssystem får du en række fordele, som gør arbejdet i din forretning betydelig nemmere:

  • Slut med kassedifferencer – dit kasseapparat stemmer altid.
  • Spar tid på kasseoptælling – Kasseopgørelsen er altid klar.
  • Du forøger dit niveau af hygiejne  – Med et safepay system håndterer medarbejderne ikke længere kontanter.
  • Øget kundeservice – Tiden kan nu bruges til endnu bedre kundeservice.

 

Cashdro5 kassesystemLæs mere om CashDro 3 kontantsystem til butik

 

Vi giver dig en gratis demonstration i din forretning

Få en gratis demonstration eller en uforpligtende snak om CTcoins CashDro kassesystem. Kontakt: os på 20894606 eller på th@ctcoin.com

Produktansvarlig

Kontakt:
Torben Hansen