Kundebetjent mønttællemaskine giver rigtige byttepenge og tilfredse kunder

I takt med at lokale bankfilialer lukker, mangler danskerne et sted at få vekslet de mange mønter, som er i omløb. Hvorfor ikke lade dine kunder deponere mønterne i din butik og anvende det vekslede beløb som omsætning hos dig? Med en CoinDepo 400 mønttællemaskine øger du din indtjening, får mindre bøvl med at skaffe mønter – og skaber oven i købet større kundetilfredshed.

 

 

 

Mindre bøvl med mønter og byttepenge

Er du træt af at skulle hente og betale for byttepenge? Mangler du altid mønt? Med en CoinDepo mønttællemaskine får du din egen kilde til mønter.

Deponering af mønter = højere indtjening

Få dine kunder til at deponere mønter hos dig og tjen på mersalget i butikken.Vælger kunden at få pengene udbetalt, kan du tage et gebyr for omveksling fra mønt til seddel.

 

 

Deponeringsservice er ren kundeservice

I takt med at de danske banker lukker flere og flere filialer, vil adgang til møntdeponering blive et vigtigt parameter i din kundeservice. Gør din butik til en vigtig lokal destination og fasthold dine kunder med en unik og eftertragtet service.

Ingen binding, ingen risiko

Du kan få stillet en kundebetjent mønttællemaskine op helt omkostningsfrit og uden binding. Vi har flere forskellige samarbejdsmodeller, som kan afstemmes efter dine behov. Så bliver det ikke nemmere!

Let og risikofri indtjening

Lad ikke dine konkurrenter få fordelene før dig. CTcoin Danmark A/S tilbyder skræddersyede forretningsmodeller, der giver dig mulighed for eje, leje eller lease din kundebetjente mønttællemaskine.

Vi tilbyder også omkostningsfrit og uden binding at overtage alt vedrørende opstilling, drift og service mod en meget lille del af det deponerede beløb.

 

Links til yderligere information

Download datablad

 

Produktansvarlig

Kontakt:
Sten Jørgensen