Cirkulær forretningsmodel sætter fokus på bæredygtighed

Cirkulær økonomi

Når du skal i gang med at udvikle bæredygtige produkter eller overvejer at omstille din virksomhed i en grønnere retning, kan du med en cirkulær forretningsmodel nedbringe dit forbrug af ressourcer ved at udnytte dem bedre. På den måde kan du mindske din virksomheds påvirkning af miljø og klima, samtidig med at det er økonomisk rentabelt.

6 centrale typer af cirkulære forretningsmodeller

“End-of-life”-konceptet er blevet erstattet af genbrug og genanvendelse, produkter bliver brugt flere gange eller materialerne bliver brugt i nye produkter. Cirkulær økonomi er for alvor blevet sat på dagsordenen, flere og flere virksomheder i bla. EU og den vestlige verden er begyndt at udvikle forretningsmodeller, der passer ind i teorien om cirkulær økonomi. Her er seks eksempler på centrale typer af cirkulære forretningsmodeller:

 

  • Produkt som service
  • Deleøkonomi
  • Forlænget levetid
  • Genanvendelse
  • Tilbagetagning
  • Cikulær forsyningskæde

Produkter af højeste kvalitet sikrer forlænget levetid

Hos CTcoin har der altid været fokus på at vores produkter er lavet af de bedste materialer med fokus på funktionelle og æstetiske kvaliteter. Dette har været med til at sikre at vores produkter altid har en lang levetid, og hvis der opstår problemer vil der altid være en teknikker klar til at hjælpe med vedligeholdelse eller reparationer. Kvaliteten af de produkter du vælger at benytte sætter spor efter sig, så sig ja til grøn omstilling og adfærd, vælg med omhu for at skabe en bæredygtig fremtid for din virksomhed.